Program


Nemzetközi Repülőnap és Haditechnikai Bemutató / Szombat

Nemzetközi Repülőnap és Haditechnikai Bemutató / Szombat

Az idei nyár egyik leglátványosabb, legizgalmasabb, de minden bizonnyal az egyik leghangosabb rendezvénye lesz augusztus végén a Nemzetközi Repülőnap és Haditechnikai Bemutató, amelyre minden érdeklődőt sok szeretettel vár a Magyar Honvédség Kecskemétre, a MH 59. Szentgyörgyi Dezső Repülőbázisra (6000 Kecskemét, Reptéri út 4.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. augusztus 28. szombat, 10:00

A zavartalan szórakozás érdekében a jegyvásárlás és rendezvény során kérjük, vegye figyelembe az alábbi hasznos információkat, amelyekről – és a programokról – részletesen is tájékozódhat a rendezvény honlapján: www.repulonap2021.hu.

A szombati rendezvénynapra szóló belépőjegyek már elfogytak. Vasárnapra érvényes belépőjegyeket csak elővételben, online lehet megvásárolni a https://repulonap.jegy.hu/ oldalon a készlet erejéig, de legkésőbb 2021. augusztus 28. éjfélig. A rendezvény helyszínén nem lesz jegyértékesítés. A felnőtt belépőjegy mellett a 10 éven aluli gyermekek számára díjmentesen biztosítjuk a rendezvényre való belépés lehetőségét, azonban a 0 Ft-os jegyet az ő számukra is meg kell váltani.

Minden jegy névre szóló és személyhez kötött, a jegyvásárláskor szükséges személyes adatok (név, lakcím, személyi igazolvány, jogosítvány vagy útlevél szám, anyja neve) kapcsán az adatvédelmi tájékoztatót itt olvashatja: https://repulonap2021.hu/adatvedelmi-tajekoztato. Egyszeri alkalommal – 1500 Ft-os díj megfizetése mellett – lehetséges a jegyen szereplő név és személyes adat átírása online a rendezvény végéig. 

A rendezvényt a 18 éven felüliek – az aktuális járványügyi szabályoknak megfelelően – csak védettséget igazoló okmány felmutatása mellett látogathatják! Részletek: https://repulonap2021.hu/covid-informaciok.

A beléptetés során a jegy mellé kötelező felmutatni fényképes személyazonosító okmányt, illetve érvényes védettségi igazolványt. A tíz év alattiak számára biztosított 0 Ft-os, kedvezményes gyermekjegyek mellé is kötelező belépéskor a fényképes igazolvány felmutatása. Kérjük, a rendezvényre érkezve, a gördülékeny beléptetés érdekében készítsék elő a jegy mellé a jegyvásárláskor megadott irataikat!

A rendezvényen 18 éven alatti személyek csak felnőtt kíséretében vehetnek részt!

A jegy felhasználásával az eseményen résztvevő elfogadja a rendezvény részvételi szabályzatát, és az abban foglaltakat betartja. Tudomásul veszi, hogy a rendezvény ideje alatt róla kép- és hangfelvétel készíthető.

A rendezvényre tilos bevinni szeszes italt, kábítószert, lőfegyvert, lőszert, robbanószert, szúró- vagy vágóeszközt, a közbiztonságra, valamint a rendezvény rendjére és a biztonságára veszélyes tárgyat, 25 liternél nagyobb űrméretű hűtőládát, esernyőt, napernyőt, széket, kerékpárt, (elektromos) rollert, segway-t vagy bármilyen hasonló eszközt, háziállatot, pilóta nélküli légijárművet, lézeres mutatóeszközt, tűzveszélyes anyagot, gázpalackot.

Az eseményre látogatók tudomásul veszik, hogy a rendezvényt az időjárás befolyásolhatja, valamint a Magyar Honvédség a programváltozás jogát fenntartja.

A részletes részvételi szabályzat megtalálható a rendezvény honlapján (www.repulonap2021.hu/hazirend), valamint a beléptető pontoknál kifüggesztett táblákon.

A jegy egyszeri belépésre jogosít. Mindkét nap 10.00 és 18.00 óra között várjuk színes, látványos és hangos programokkal az érdeklődőket, de a tumultus elkerülése érdekében a rendezvény kapuit már 07.00 órakor megnyitjuk.

A jegyeken található vonalkódot a rendezvény helyszínén belépéskor elektronikusan ellenőrzik, amely biztosítja, hogy minden jegyet csak egyszer használhassanak fel. Az E-jegyet kinyomtatva vagy mobileszközén is bemutathatja a belépésnél.

A gépjárművel érkezők számára a repülőtér környékén négy helyszínen, több ezer autó befogadására alkalmas, díjmentes parkoló áll rendelkezésre, illetve külön mozgássérült parkoló került kialakításra. A parkolók telítettségének függvényében a rendezvény ideje alatt a forgalomirányítók segítik majd a közlekedést. A parkolókból a rendezvény helyszínére sűrített menetrendű díjmentes buszok szállítják az érdeklődőket a belépőkapukhoz.

A részletes programokról, a helyszínről, a parkolók elhelyezkedéséről, az utazási és közlekedési tanácsokról bővebben a rendezvény honlapján tájékozódhatnak: www.repulonap2021.hu.

Jó szórakozást kívánunk!

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezze az otthona kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!